Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 113 s., 6 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01323ntm a22003377u 4500
001 zp12554
041 |a cze 
100 1 |a Zemánková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin 
246 |a Sensory evaluation of coffee and coffee substitutes flavour 
260 |c 2009 
300 |a 113 s., 6 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a káva 
653 |a kávoviny 
653 |a senzorická analýza 
653 |a senzoricky aktivní látky 
653 |a coffee 
653 |a coffee substitutes 
653 |a sensory analysis 
653 |a sensory active substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8191  |y Plný text v Digitální knihovně UTB