Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šindlerová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01357ntm a22003377u 4500
001 zp12550
041 |a cze 
100 1 |a Šindlerová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice 
246 |a History and technology of fermented dairy products in the Czech Republic 
260 |c 2009 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentované mléčné výrobky 
653 |a čisté mlékařské kultury 
653 |a historie mlékárenství 
653 |a technologie výroby 
653 |a Fermented dairy products 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a history of dairying 
653 |a technology of dairyng 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7854  |y Plný text v Digitální knihovně UTB