|
|
|
|
LEADER |
01505ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12517 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Orlová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium konzistence a vybraných jakostních ukazatelů želatinových výrobků v závislosti na trvanlivosti
|
246 |
|
|
|a The study of change in consistence and chosen qualitative parameters of gelatin products during storage
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 82 s., 15 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a želé
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a kyselina askorbová
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a kyselost
|
653 |
|
|
|a jelly
|
653 |
|
|
|a gelatin
|
653 |
|
|
|a pectin
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a askorbic acid
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a acidity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Růžičková, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10863
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|