Studium konzistence a vybraných jakostních ukazatelů želatinových výrobků v závislosti na trvanlivosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orlová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 82 s., 15 s. příloh

Cover

LEADER 01505ntm a22004097u 4500
001 zp12517
041 |a cze 
100 1 |a Orlová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Studium konzistence a vybraných jakostních ukazatelů želatinových výrobků v závislosti na trvanlivosti 
246 |a The study of change in consistence and chosen qualitative parameters of gelatin products during storage 
260 |c 2009 
300 |a 82 s., 15 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a želé 
653 |a želatina 
653 |a pektin 
653 |a škrob 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a sušina 
653 |a kyselost 
653 |a jelly 
653 |a gelatin 
653 |a pectin 
653 |a starch 
653 |a askorbic acid 
653 |a dry matter 
653 |a acidity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10863  |y Plný text v Digitální knihovně UTB