Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valášková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 72 s., 10 s. příloh

Cover

LEADER 01332ntm a22003617u 4500
001 zp12516
041 |a cze 
100 1 |a Valášková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace výroby aerovaných tyčinek 
246 |a Optimalization of production of aerated bars 
260 |c 2009 
300 |a 72 s., 10 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a aerovaná čokoláda 
653 |a reologické parametry 
653 |a jemnost 
653 |a depozitor 
653 |a temperace 
653 |a aerated chocolate 
653 |a rheological characteristics 
653 |a fineness 
653 |a depositor 
653 |a temperation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9936  |y Plný text v Digitální knihovně UTB