|
|
|
|
LEADER |
01332ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12516 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valášková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace výroby aerovaných tyčinek
|
246 |
|
|
|a Optimalization of production of aerated bars
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 72 s., 10 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a aerovaná čokoláda
|
653 |
|
|
|a reologické parametry
|
653 |
|
|
|a jemnost
|
653 |
|
|
|a depozitor
|
653 |
|
|
|a temperace
|
653 |
|
|
|a aerated chocolate
|
653 |
|
|
|a rheological characteristics
|
653 |
|
|
|a fineness
|
653 |
|
|
|a depositor
|
653 |
|
|
|a temperation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Růžičková, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9936
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|