Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dítková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 102 s., 16 s. příloh

Cover

LEADER 01516ntm a22004097u 4500
001 zp12513
041 |a cze 
100 1 |a Dítková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi 
246 |a Solution to characteristics of rheology iced cream with select flavour 
260 |c 2009 
300 |a 102 s., 16 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražené krémy 
653 |a vyhláška č. 270/2008 Sb 
653 |a postup výroby 
653 |a receptura 
653 |a suroviny pro výrobu zmrzlin 
653 |a vady zmrzlin 
653 |a křivka tání 
653 |a ice cream 
653 |a edict number 270/2008 
653 |a processing 
653 |a recipe 
653 |a raw materials 
653 |a ice cream defects 
653 |a melt curve 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10328  |y Plný text v Digitální knihovně UTB