|
|
|
|
LEADER |
01516ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12513 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dítková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi
|
246 |
|
|
|a Solution to characteristics of rheology iced cream with select flavour
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 102 s., 16 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mražené krémy
|
653 |
|
|
|a vyhláška č. 270/2008 Sb
|
653 |
|
|
|a postup výroby
|
653 |
|
|
|a receptura
|
653 |
|
|
|a suroviny pro výrobu zmrzlin
|
653 |
|
|
|a vady zmrzlin
|
653 |
|
|
|a křivka tání
|
653 |
|
|
|a ice cream
|
653 |
|
|
|a edict number 270/2008
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a recipe
|
653 |
|
|
|a raw materials
|
653 |
|
|
|a ice cream defects
|
653 |
|
|
|a melt curve
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10328
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|