|
|
|
|
LEADER |
01308ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12512 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horáková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
|
246 |
|
|
|a Cheese analogues in Czech trade network
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 42 s., 0 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Náhražky sýrů
|
653 |
|
|
|a analogy sýrů
|
653 |
|
|
|a imitace
|
653 |
|
|
|a rostlinné oleje
|
653 |
|
|
|a průzkum trhu
|
653 |
|
|
|a Cheese analogues
|
653 |
|
|
|a cheese imitations
|
653 |
|
|
|a cheese substitutes
|
653 |
|
|
|a vegetable fats
|
653 |
|
|
|a market research
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Macků, Ivana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8375
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|