Analogy sýrů v obchodní síti České republiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Macků, Ivana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 42 s., 0 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01308ntm a22003617u 4500
001 zp12512
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Analogy sýrů v obchodní síti České republiky 
246 |a Cheese analogues in Czech trade network 
260 |c 2009 
300 |a 42 s., 0 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Náhražky sýrů 
653 |a analogy sýrů 
653 |a imitace 
653 |a rostlinné oleje 
653 |a průzkum trhu 
653 |a Cheese analogues 
653 |a cheese imitations 
653 |a cheese substitutes 
653 |a vegetable fats 
653 |a market research 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Macků, Ivana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8375  |y Plný text v Digitální knihovně UTB