Mikrobiologie piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štáhlová, Liběna (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01394ntm a22004097u 4500
001 zp12509
041 |a cze 
100 1 |a Štáhlová, Liběna  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologie piva 
246 |a Microbiology of beer 
260 |c 2009 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pivovarské suroviny 
653 |a výroba piva 
653 |a pivovarské kvasinky 
653 |a grampozitivní bakterie 
653 |a gramnegativní bakterie 
653 |a divoké kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a brewing raw materials 
653 |a production of beer 
653 |a brewer's trast 
653 |a grampositive bakteria 
653 |a gramnegative bakteria 
653 |a wild trast 
653 |a mold 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8232  |y Plný text v Digitální knihovně UTB