|
|
|
|
LEADER |
01394ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12509 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štáhlová, Liběna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologie piva
|
246 |
|
|
|a Microbiology of beer
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pivovarské suroviny
|
653 |
|
|
|a výroba piva
|
653 |
|
|
|a pivovarské kvasinky
|
653 |
|
|
|a grampozitivní bakterie
|
653 |
|
|
|a gramnegativní bakterie
|
653 |
|
|
|a divoké kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a brewing raw materials
|
653 |
|
|
|a production of beer
|
653 |
|
|
|a brewer's trast
|
653 |
|
|
|a grampositive bakteria
|
653 |
|
|
|a gramnegative bakteria
|
653 |
|
|
|a wild trast
|
653 |
|
|
|a mold
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8232
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|