Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blahová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Bartošíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
ES
EU
EC
Physical Description: 52 s. , 8 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01458ntm a22004577u 4500
001 zp12504
041 |a cze 
100 1 |a Blahová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Systém HACCP v organizaci veřejného stravování 
246 |a System HACCP in organization of community feeding 
260 |c 2009 
300 |a 52 s. , 8 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ES 
653 |a EU 
653 |a HACCP 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a hygiena 
653 |a maso 
653 |a nebezpečí 
653 |a školní jídelna 
653 |a kritický kontrolní bod 
653 |a EC 
653 |a EU 
653 |a HACCP 
653 |a microbe 
653 |a hygiene 
653 |a meat 
653 |a danger 
653 |a school messes 
653 |a critical control point 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bartošíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8168  |y Plný text v Digitální knihovně UTB