|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12504 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Blahová, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
|
| 246 |
|
|
|a System HACCP in organization of community feeding
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 52 s. , 8 s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ES
|
| 653 |
|
|
|a EU
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
| 653 |
|
|
|a hygiena
|
| 653 |
|
|
|a maso
|
| 653 |
|
|
|a nebezpečí
|
| 653 |
|
|
|a školní jídelna
|
| 653 |
|
|
|a kritický kontrolní bod
|
| 653 |
|
|
|a EC
|
| 653 |
|
|
|a EU
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a microbe
|
| 653 |
|
|
|a hygiene
|
| 653 |
|
|
|a meat
|
| 653 |
|
|
|a danger
|
| 653 |
|
|
|a school messes
|
| 653 |
|
|
|a critical control point
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8168
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|