|
|
|
|
LEADER |
01458ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp12504 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blahová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
|
246 |
|
|
|a System HACCP in organization of community feeding
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 52 s. , 8 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ES
|
653 |
|
|
|a EU
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a nebezpečí
|
653 |
|
|
|a školní jídelna
|
653 |
|
|
|a kritický kontrolní bod
|
653 |
|
|
|a EC
|
653 |
|
|
|a EU
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a microbe
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a danger
|
653 |
|
|
|a school messes
|
653 |
|
|
|a critical control point
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8168
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|