|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12500 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Němcová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Úprva objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažicích olejů
|
246 |
|
|
|a Adjustment of the volume and quality bakery donuts using additives and frying oils
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 44 s., 8 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aditivum
|
653 |
|
|
|a koblih
|
653 |
|
|
|a pšeničné těsto
|
653 |
|
|
|a chemická analýza
|
653 |
|
|
|a additive
|
653 |
|
|
|a donut
|
653 |
|
|
|a wheat flour dough
|
653 |
|
|
|a chemical analyses
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7796
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|