Úprva objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažicích olejů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němcová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 44 s., 8 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01305ntm a22003377u 4500
001 zp12500
041 |a cze 
100 1 |a Němcová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Úprva objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažicích olejů 
246 |a Adjustment of the volume and quality bakery donuts using additives and frying oils 
260 |c 2009 
300 |a 44 s., 8 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aditivum 
653 |a koblih 
653 |a pšeničné těsto 
653 |a chemická analýza 
653 |a additive 
653 |a donut 
653 |a wheat flour dough 
653 |a chemical analyses 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7796  |y Plný text v Digitální knihovně UTB