Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Václavíková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01275ntm a22003617u 4500
001 zp12497
041 |a cze 
100 1 |a Václavíková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin. 
246 |a Soya and other legumes characterization and properties. 
260 |c 2009 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a sója 
653 |a složení 
653 |a zdravotní účinky 
653 |a sójové výrobky 
653 |a legumes 
653 |a soybean 
653 |a composition 
653 |a health effects 
653 |a soy products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10145  |y Plný text v Digitální knihovně UTB