|
|
|
|
LEADER |
01275ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12497 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Václavíková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.
|
246 |
|
|
|a Soya and other legumes characterization and properties.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a zdravotní účinky
|
653 |
|
|
|a sójové výrobky
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a soybean
|
653 |
|
|
|a composition
|
653 |
|
|
|a health effects
|
653 |
|
|
|a soy products
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10145
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|