Stanovení obsahu lepku v moukách.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Košinová, Květa (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01325ntm a22004097u 4500
001 zp12434
041 |a cze 
100 1 |a Košinová, Květa  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu lepku v moukách. 
246 |a Determination of gluten in flour. 
260 |c 2009 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Obiloviny 
653 |a morfologická stavba zrna 
653 |a lepek 
653 |a celiakie 
653 |a diabetes 
653 |a mouka 
653 |a jakost mouky 
653 |a Cereals 
653 |a chemist of grain 
653 |a gluten 
653 |a celiac disease 
653 |a diabetes 
653 |a flour 
653 |a quality of fluor 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10908  |y Plný text v Digitální knihovně UTB