|
|
|
|
LEADER |
01325ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12434 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Košinová, Květa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení obsahu lepku v moukách.
|
246 |
|
|
|a Determination of gluten in flour.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Obiloviny
|
653 |
|
|
|a morfologická stavba zrna
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a diabetes
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a jakost mouky
|
653 |
|
|
|a Cereals
|
653 |
|
|
|a chemist of grain
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a diabetes
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a quality of fluor
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10908
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|