Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Radmila (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01331ntm a22003617u 4500
001 zp12424
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Radmila  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní. 
246 |a Changes in content of selected substances in potato tubers during storage. 
260 |c 2009 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a brambory 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a fosfor 
653 |a sušina 
653 |a aminokyseliny 
653 |a potatoes 
653 |a nitrogen 
653 |a phosphorus 
653 |a solids 
653 |a amino acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10702  |y Plný text v Digitální knihovně UTB