|
|
|
|
LEADER |
01293ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12399 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dubjel, Ondřej
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
|
246 |
|
|
|a Comparison of quality markers conventional and biological beef.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 77 s, 4s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a posmrtné změny
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a maturation
|
653 |
|
|
|a post-mortem changes
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9782
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|