Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dubjel, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 77 s, 4s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01293ntm a22003377u 4500
001 zp12399
041 |a cze 
100 1 |a Dubjel, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa 
246 |a Comparison of quality markers conventional and biological beef. 
260 |c 2009 
300 |a 77 s, 4s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a zrání 
653 |a posmrtné změny 
653 |a beef 
653 |a organic farming 
653 |a maturation 
653 |a post-mortem changes 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9782  |y Plný text v Digitální knihovně UTB