Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočař, Filip (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
pea
Physical Description: 75 s., 2 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01353ntm a22003617u 4500
001 zp12398
041 |a cze 
100 1 |a Kočař, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin. 
246 |a Comparison of biological value of protein of selected legumes. 
260 |c 2009 
300 |a 75 s., 2 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a hrách 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a aminokyseliny 
653 |a In vitro stravitelnost 
653 |a Legume 
653 |a pea 
653 |a nitrogen substances 
653 |a amino acid 
653 |a In vitro digestibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10435  |y Plný text v Digitální knihovně UTB