Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Galiová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
pH
Physical Description: 39 s., 0 s. obr.příloh

Cover

LEADER 01251ntm a22003377u 4500
001 zp12053
041 |a cze 
100 1 |a Galiová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů. 
246 |a The effect of phosphate emulsifying agents on the processed cheese quality. 
260 |c 2009 
300 |a 39 s., 0 s. obr.příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a pH 
653 |a pH-metr 
653 |a prossed cheeses 
653 |a emulsifying salts 
653 |a pH 
653 |a pH-metr 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10243  |y Plný text v Digitální knihovně UTB