Změny lipidové frakce plnotučného sušeného mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čermáková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Okénková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
TBA
Physical Description: 68 s., 12 s. graf. příloh

Cover

LEADER 01417ntm a22004097u 4500
001 zp11968
041 |a cze 
100 1 |a Čermáková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Změny lipidové frakce plnotučného sušeného mléka 
246 |a Changes of lipids in whole dry milk 
260 |c 2009 
300 |a 68 s., 12 s. graf. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mléčný tuk 
653 |a triacylglyceroly 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a oxidace 
653 |a hydroperoxidy 
653 |a lipolýza 
653 |a TBA 
653 |a milk fat 
653 |a triacylglycerols 
653 |a fatty acids 
653 |a oxidation 
653 |a hydroperoxides 
653 |a lipolysis 
653 |a TBA 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Okénková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7928  |y Plný text v Digitální knihovně UTB