|
|
|
|
LEADER |
01417ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp11968 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čermáková, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny lipidové frakce plnotučného sušeného mléka
|
246 |
|
|
|a Changes of lipids in whole dry milk
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 68 s., 12 s. graf. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
653 |
|
|
|a triacylglyceroly
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a oxidace
|
653 |
|
|
|a hydroperoxidy
|
653 |
|
|
|a lipolýza
|
653 |
|
|
|a TBA
|
653 |
|
|
|a milk fat
|
653 |
|
|
|a triacylglycerols
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a oxidation
|
653 |
|
|
|a hydroperoxides
|
653 |
|
|
|a lipolysis
|
653 |
|
|
|a TBA
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Okénková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7928
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|