Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sekulová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 80 s. , 22 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01355ntm a22003377u 4500
001 zp11632
041 |a cze 
100 1 |a Sekulová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků. 
246 |a Effect of addition carrageenans on free amino acids content in fermented milk products. 
260 |c 2009 
300 |a 80 s. , 22 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jogurt 
653 |a karagenan 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a yoghurt 
653 |a carrageenans 
653 |a senzory rating 
653 |a free amino acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7782  |y Plný text v Digitální knihovně UTB