|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp11632 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sekulová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků.
|
246 |
|
|
|a Effect of addition carrageenans on free amino acids content in fermented milk products.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 80 s. , 22 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a volné aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a carrageenans
|
653 |
|
|
|a senzory rating
|
653 |
|
|
|a free amino acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7782
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|