|
|
|
|
LEADER |
01296ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp10976 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Velecká, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bakteriociny grampozitivních bakterií a možnosti jejich detekce
|
246 |
|
|
|a Bacteriocins of grampositive bacteria and their detection
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 99 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a bakteriocin
|
653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a bacteriocin
|
653 |
|
|
|a polymerase chain reaction
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaňátková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9917
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|