Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ciprysová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 67 s., 7 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01532ntm a22003857u 4500
001 zp10947
041 |a cze 
100 1 |a Ciprysová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů 
246 |a Effect of storage conditions on nutritional and sensory quality of meal ready to eat 
260 |c 2009 
300 |a 67 s., 7 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilovaný hotový pokrm 
653 |a aminokyselinové složení 
653 |a senzorická jakost 
653 |a nutriční hodnota potravin 
653 |a index esenciálních aminokyselin 
653 |a EAAI 
653 |a meal ready to eat 
653 |a amino acid content 
653 |a sensoric quality 
653 |a nutrition value 
653 |a essential amino acid index 
653 |a EAAI 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9468  |y Plný text v Digitální knihovně UTB