|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp10947 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ciprysová, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
|
| 246 |
|
|
|a Effect of storage conditions on nutritional and sensory quality of meal ready to eat
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 67 s., 7 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sterilovaný hotový pokrm
|
| 653 |
|
|
|a aminokyselinové složení
|
| 653 |
|
|
|a senzorická jakost
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnota potravin
|
| 653 |
|
|
|a index esenciálních aminokyselin
|
| 653 |
|
|
|a EAAI
|
| 653 |
|
|
|a meal ready to eat
|
| 653 |
|
|
|a amino acid content
|
| 653 |
|
|
|a sensoric quality
|
| 653 |
|
|
|a nutrition value
|
| 653 |
|
|
|a essential amino acid index
|
| 653 |
|
|
|a EAAI
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9468
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|