Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01259ntm a22003137u 4500
001 zp1067
041 |a cze 
100 1 |a Sedláková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem 
246 |a The effect of temperature and time of storage on quality of pastry with and without deboned poultry meat 
260 |c 2005 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a strojně oddělené maso 
653 |a masová pomazánka 
653 |a amoniak 
653 |a mechanically deboned meat 
653 |a meat pate 
653 |a ammonia 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35886  |y Plný text v Digitální knihovně UTB