|
|
|
|
LEADER |
01259ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp1067 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedláková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
|
246 |
|
|
|a The effect of temperature and time of storage on quality of pastry with and without deboned poultry meat
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a strojně oddělené maso
|
653 |
|
|
|a masová pomazánka
|
653 |
|
|
|a amoniak
|
653 |
|
|
|a mechanically deboned meat
|
653 |
|
|
|a meat pate
|
653 |
|
|
|a ammonia
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35886
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|