PULSE FOODS processing, quality and nutraceutical applications.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Electronic
Language: English
Published: [Place of publication not identified] ELSEVIER ACADEMIC Press, 2020.
Subjects:
ISBN: 9780128181850
0128181850
0128181842
9780128181843
Physical Description: 1 online resource

Cover

Table of contents

LEADER 01365cam a2200313Mi 4500
001 kn-on1223057923
003 OCoLC
005 20240717213016.0
006 m o d
007 cr cn|||||||||
008 201120s2020 xx o 000 0 eng d
040 |a YDX  |b eng  |c YDX  |d N$T  |d OCLCO  |d YDXIT  |d OCLCF  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d YDX  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCL 
020 |a 9780128181850  |q (electronic bk.) 
020 |a 0128181850  |q (electronic bk.) 
020 |z 0128181842 
020 |z 9780128181843 
035 |a (OCoLC)1223057923 
245 0 0 |a PULSE FOODS  |h [electronic resource] :  |b processing, quality and nutraceutical applications. 
260 |a [Place of publication not identified]  |b ELSEVIER ACADEMIC Press,  |c 2020. 
300 |a 1 online resource 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
590 |a Knovel  |b Knovel (All titles) 
650 0 |a Legumes as food. 
650 0 |a Legumes  |x Processing. 
650 0 |a Legumes  |x Postharvest technology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 0 8 |i Print version:  |z 0128181842  |z 9780128181843  |w (OCoLC)1126212413 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpPFPQNAE1/pulse-foods-processing?kpromoter=marc  |y Full text