Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katz, Ellix, Sandor
Format: eBook
Language: Czech
Published: Alferia 2021
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-0316-4
978-80-271-4597-3
978-80-271-4598-0
Physical Description: 1 online zdroj (360 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01430nam a2200277 i 4500
001 bkp9474
003 CZ-prgp
005 20220305095804.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 220305s2021 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-271-0316-4  |c 499 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-271-4597-3  |c 424 Kč  |q (online ; pdf) 
020 |a 978-80-271-4598-0  |c 424 Kč  |q (online ; epub) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Katz, Ellix, Sandor 
245 1 0 |a Umění fermentace I.  |b Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery  |c Sandor Katz Ellix 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Alferia  |c 2021 
300 |a 1 online zdroj (360 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. 
650 0 4 |a Harmonie těla a duše 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/umeni-fermentace-i-10609/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID