Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst....
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | eBook |
Language: | Czech |
Published: |
Alferia
2021
|
Edition: | 1. elektronické vydání |
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-4597-3 978-80-271-4598-0 |
Physical Description: | 1 online zdroj (360 stran) |
LEADER | 01430nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bkp9474 | ||
003 | CZ-prgp | ||
005 | 20220305095804.0 | ||
006 | m-----o--d-------- | ||
007 | cr cn | ||
008 | 220305s2021 xr 000 0 cze | ||
020 | |a 978-80-271-0316-4 |c 499 Kč |q (print) | ||
020 | |a 978-80-271-4597-3 |c 424 Kč |q (online ; pdf) | ||
020 | |a 978-80-271-4598-0 |c 424 Kč |q (online ; epub) | ||
040 | |a Grada |b cze |e rda | ||
100 | 1 | |a Katz, Ellix, Sandor | |
245 | 1 | 0 | |a Umění fermentace I. |b Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery |c Sandor Katz Ellix |
250 | |a 1. elektronické vydání | ||
264 | 1 | |b Alferia |c 2021 | |
300 | |a 1 online zdroj (360 stran) | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a počítač |b c |2 rdamedia | ||
338 | |a online zdroj |b cr |2 rdacarrier | ||
520 | 3 | |a Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. | |
650 | 0 | 4 | |a Harmonie těla a duše |
856 | 4 | 0 | |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/umeni-fermentace-i-10609/ |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |