Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katz, Ellix, Sandor
Format: eBook
Language: Czech
Published: Alferia 2021
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-0316-4
978-80-271-4597-3
978-80-271-4598-0
Physical Description: 1 online zdroj (360 stran)

Cover

Table of contents

Description
Summary: Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
ISBN: 978-80-271-0316-4
978-80-271-4597-3
978-80-271-4598-0