Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Electronic Book |
| Language | Czech |
| Published |
Alferia
2021
|
| Edition | 1. elektronické vydání |
| Subjects | |
| Online Access | Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |
| ISBN | 978-80-271-0316-4 978-80-271-4597-3 978-80-271-4598-0 |
| Physical Description | 1 online zdroj (360 stran) |
| Abstract: | Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. |
|---|---|
| ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-4597-3 978-80-271-4598-0 |
| Physical Description: | 1 online zdroj (360 stran) |