Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst....
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | eBook |
Language: | Czech |
Published: |
Alferia
2021
|
Edition: | 1. elektronické vydání |
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-4597-3 978-80-271-4598-0 |
Physical Description: | 1 online zdroj (360 stran) |
Summary: | Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. |
---|---|
ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-4597-3 978-80-271-4598-0 |