Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Katz, Ellix, Sandor
Format Electronic Book
LanguageCzech
Published Alferia 2021
Edition1. elektronické vydání
Subjects
Online AccessDostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID
ISBN978-80-271-0316-4
978-80-271-4597-3
978-80-271-4598-0
Physical Description1 online zdroj (360 stran)

Cover

More Information
Abstract:Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
ISBN:978-80-271-0316-4
978-80-271-4597-3
978-80-271-4598-0
Physical Description:1 online zdroj (360 stran)