Vše o uzení Rady, tipy, recepty

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a pře...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dyk, Vladimír
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2012
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-247-4068-3
978-80-247-7969-0
978-80-247-7970-6
Physical Description: 1 online zdroj (132 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01861nam a2200277 i 4500
001 bkp7010
003 CZ-prgp
005 20170103190445.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 170103s2012 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-247-4068-3  |c 249 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-247-7969-0  |c 169 Kč  |q (online ; pdf) 
020 |a 978-80-247-7970-6  |c 169 Kč  |q (online ; epub) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Dyk, Vladimír 
245 1 0 |a Vše o uzení  |b Rady, tipy, recepty  |c Vladimír Dyk 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2012 
300 |a 1 online zdroj (132 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. 
650 0 4 |a Kuchařky 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/vse-o-uzeni-822/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID