Vše o uzení Rady, tipy, recepty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dyk, Vladimír
Format Electronic Book
LanguageCzech
Published Grada 2012
Edition1. elektronické vydání
Subjects
Online AccessDostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID
ISBN978-80-247-4068-3
978-80-247-7969-0
978-80-247-7970-6
Physical Description1 online zdroj (132 stran)

Cover

More Information
Abstract:Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
ISBN:978-80-247-4068-3
978-80-247-7969-0
978-80-247-7970-6
Physical Description:1 online zdroj (132 stran)