Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Grada,
2012
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-247-4266-3 |
Physical Description: | 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
LEADER | 02072nam a2200565 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 99119 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20210107111331.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120504s2012 xr a e f 001 0 cze | ||
999 | |c 99119 |d 99119 | ||
020 | |a 978-80-247-4266-3 |q (brož.) | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.03 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.033 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.035 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.034 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (084.11) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Gahm, Bernhard |7 mzk2007417596 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Uzení, nakládání a konzervování masa : |b od šunky po žebírka / |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada, |c 2012 | ||
300 | |a 125 s. : |b il. (převážně barev.) ; |c 24 cm | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
520 | |a Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. | ||
650 | 0 | 7 | |a maso |7 ph122657 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zpracování masa |7 ph127676 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a konzervování masa |7 ph137938 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nakládání masa |7 ph697875 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a uzení |7 ph137936 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a meat |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat processing |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat preservation |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat pickling |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a smoking |2 eczenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a obrazové publikace |7 fd132947 |2 czenas | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals |2 eczenas | |
655 | 9 | |a pictorial works |2 eczenas | |
765 | 0 | |t Fleisch pökeln und räuchern |9 Česky | |
910 | |a ZLD002 | ||
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |b SK | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 664GAHMB |7 0 |8 BOOK |9 159822 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2020-12-10 |l 1 |m 1 |o 664/GAHM,B. |p 420010185671 |r 2021-01-27 |s 2020-12-16 |x N: náhrada za 420010085854; |y 01 |