Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gahm, Bernhard (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Grada, 2012
Edition: 1. vyd.
Subjects:
ISBN: 978-80-247-4266-3
Physical Description: 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02072nam a2200565 a 4500
001 99119
003 CZ ZlUTB
005 20210107111331.0
007 ta
008 120504s2012 xr a e f 001 0 cze
999 |c 99119  |d 99119 
020 |a 978-80-247-4266-3  |q (brož.) 
040 |a ABA001  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 637.5.033  |2 MRF 
080 |a 637.5.035  |2 MRF 
080 |a 637.5.034  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
100 1 |a Gahm, Bernhard  |7 mzk2007417596  |4 aut 
245 1 0 |a Uzení, nakládání a konzervování masa :  |b od šunky po žebírka /  |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2012 
300 |a 125 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
500 |a Přeloženo z němčiny 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
520 |a Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování masa  |7 ph127676  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování masa  |7 ph137938  |2 czenas 
650 0 7 |a nakládání masa  |7 ph697875  |2 czenas 
650 0 7 |a uzení  |7 ph137936  |2 czenas 
650 0 9 |a meat  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat processing  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat preservation  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat pickling  |2 eczenas 
650 0 9 |a smoking  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 9 |a pictorial works  |2 eczenas 
765 0 |t Fleisch pökeln und räuchern  |9 Česky 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664GAHMB  |7 0  |8 BOOK  |9 159822  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2020-12-10  |l 1  |m 1  |o 664/GAHM,B.  |p 420010185671  |r 2021-01-27  |s 2020-12-16  |x N: náhrada za 420010085854;  |y 01