Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Grada,
2012
|
| Edition | 1. vyd. |
| Subjects | |
| ISBN | 978-80-247-4266-3 |
| Physical Description | 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
| Summary: | Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. |
|---|---|
| Item Description: | Přeloženo z němčiny Terminologický slovník |
| Bibliography: | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
| ISBN: | 978-80-247-4266-3 |
| Physical Description: | 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |