Netradiční druhy potravin - jejich význam, vlastnosti a využití = Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mlček, Jiří, 1981- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020
Edition: Pořadí vydání: první
Series: Teze přednášek ke jmenování profesorem
Subjects:
ISBN: 978-80-7454-908-3
Physical Description: 40 stran : barevné ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02653nam a2200649 i 4500
001 95662
003 CZ ZlUTB
005 20200610100446.0
007 ta
008 200317s2020 xr a f m 000 0 cze
999 |c 95662  |d 95662 
020 |a 978-80-7454-908-3  |q (brožováno) 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.26  |2 MRF 
080 |a 613.28  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 613.2:615.9  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (043.5:042.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Mlček, Jiří,  |d 1981-  |7 utb2012694695  |4 aut 
245 1 0 |a Netradiční druhy potravin - jejich význam, vlastnosti a využití =  |b Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization /  |c autor: Jiří Mlček 
246 3 1 |a Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization 
250 |a Pořadí vydání: první 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2020 
300 |a 40 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Teze přednášek ke jmenování profesorem 
500 |a "Studijní obor: Technologie potravin" 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 
500 |a 90 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a potraviny rostlinného původu  |7 ph114415  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny živočišného původu  |7 ph153569  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční toxikologie  |7 ph451666  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 9 |a food of vegetable origin  |2 eczenas 
650 0 9 |a food of animal origin  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive toxicology  |2 eczenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
655 7 |a profesorské přednášky  |7 fd187329  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a inauguration lectures  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze přednášky ke jmenování profesorem 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KMLČEKJ  |7 0  |8 MANUS  |9 156021  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2020-06-05  |o K/MLČEK,J.  |p 420010183087  |r 2020-06-05  |v 70.00  |x N: povinný výtisk;  |y 01