|
|
|
|
LEADER |
02653nam a2200649 i 4500 |
001 |
95662 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20200610100446.0 |
007 |
ta |
008 |
200317s2020 xr a f m 000 0 cze |
999 |
|
|
|c 95662
|d 95662
|
020 |
|
|
|a 978-80-7454-908-3
|q (brožováno)
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d ABA001
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 613.26
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.28
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.2:615.9
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.5:042.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.3)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří,
|d 1981-
|7 utb2012694695
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Netradiční druhy potravin - jejich význam, vlastnosti a využití =
|b Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization /
|c autor: Jiří Mlček
|
246 |
3 |
1 |
|a Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization
|
250 |
|
|
|a Pořadí vydání: první
|
264 |
|
1 |
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 40 stran :
|b barevné ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Teze přednášek ke jmenování profesorem
|
500 |
|
|
|a "Studijní obor: Technologie potravin"
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a 90 výtisků
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny živočišného původu
|7 ph153569
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a nutriční hodnota potravin
|7 ph184828
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a nutriční toxikologie
|7 ph451666
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food of vegetable origin
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food of animal origin
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nutritive value of foods
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nutritive toxicology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a human nutrition
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a profesorské přednášky
|7 fd187329
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a teze
|7 fd133701
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a inauguration lectures
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a abstracts
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 pbl
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Teze přednášky ke jmenování profesorem
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KMLČEKJ
|7 0
|8 MANUS
|9 156021
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 037
|d 2020-06-05
|o K/MLČEK,J.
|p 420010183087
|r 2020-06-05
|v 70.00
|x N: povinný výtisk;
|y 01
|