Effect of specific hydrocolloids and hydrocolloid blends on gluten-free bread quality = Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva : disertační práce
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Manuscript |
Language: | Czech English |
Published: |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2018
|
Subjects: | |
Physical Description: | 116 stran : ilustrace ; 25 cm |
LEADER | 02915ntm a2200733 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 94551 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20240830160339.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 200108s2018 xr a f m 000 0 cze d | ||
999 | |c 94551 |d 94551 | ||
040 | |a ZLD002 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a eng |b eng |b cze | |
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.56:664.236-021.146.4 |2 MRF | ||
080 | |a 664.6 (pekařství) |2 MRF | ||
080 | |a 664.641 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664.022.3 (potraviny) |2 MRF | ||
080 | |a 633.12 (plodina) |2 MRF | ||
080 | |a 633.18 (plodiny) |2 MRF | ||
080 | |a 544.773.42 |2 MRF | ||
080 | |a (043.3)378.245 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dvořáková, Petra, |d 1984- |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Effect of specific hydrocolloids and hydrocolloid blends on gluten-free bread quality = |b Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva : disertační práce / |c Petra Dvořáková |
246 | 3 | 1 | |a Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva |
264 | 0 | |c 2018 | |
264 | 1 | |a Zlín : |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, |c 2018 | |
300 | |a 116 stran : |b ilustrace ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Studijní obor: Food TechnologyP2901V013 | ||
500 | |a Školitel Stanislav Kráčmar | ||
500 | |a Konultantka Iva Burešová | ||
502 | |a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
546 | |a Text anglicky, resumé anglicky a česky | ||
650 | 0 | 7 | |a bezlepková jídla |7 ph1004449 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a pečivo |7 ph115724 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a mouka |7 ph327619 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a pohanka |7 ph505536 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a rýže |7 ph125397 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská aditiva |7 ph134988 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a hydrokoloidy |7 ph860009 |2 czenas |
650 | 0 | 4 | |a rýžová mouka |
650 | 0 | 4 | |a pohanková mouka |
650 | 0 | 9 | |a gluten-free meals |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a bakery products |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a flour |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a Fagopyrum |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a rice |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a hydrocolloids |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food additives |2 eczenas |
655 | 7 | |a doktorské disertace |2 czenas | |
655 | 9 | |a higher doctoral dissertations |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Kráčmar, Stanislav, |d 1948- |7 ola2004235499 |4 ths | |
700 | 1 | |a Burešová, Iva, |d 1971- |7 xx0133629 |4 csl | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 |4 dgg | |
856 | 4 | 1 | |u http://digilib.k.utb.cz/handle/10563/43721 |y Online verze |
910 | |a ZLD002 | ||
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |c vs | ||
993 | |x NEPOSILAT |y VSKP | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 KDVOŘÁKOVÁP |7 0 |8 MANUS |9 153240 |a UTBZL |b UTBZL |c 001 |d 2020-01-10 |o K/DVOŘÁKOVÁ,P. |p 420010181473 |r 2020-01-10 |w 2020-01-10 |x N: povinný výtisk; |y 12 |