|
|
|
|
LEADER |
01650cam a2200433 i 4500 |
001 |
92707 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829163911.0 |
007 |
ta |
008 |
140424s2009 gw a f p 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9783540699354
|q (brožováno)
|
040 |
|
|
|a OLD012
|b cze
|d ZLD002
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a eng
|h ger
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Belitz, Hans-Dieter,
|d 1931-1993
|7 utb2010557706
|4 aut
|
240 |
1 |
0 |
|a Lehrbuch der Lebensmittelchemie.
|l Anglicky
|
245 |
1 |
0 |
|a Food chemistry /
|c H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle
|
250 |
|
|
|a 4th revised and extended ed.
|
264 |
|
1 |
|a Berlin ;
|a Heidelberg :
|b Springer,
|c [2009]
|
264 |
|
4 |
|c ©2009
|
300 |
|
|
|a xliv, 1070 stran :
|b ilustrace ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Přeloženo z 6. německého vydání
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Grosch, Werner,
|d 1934-
|7 utb2010557707
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Schieberle, Peter,
|d 1951-
|7 utb2010557708
|4 aut
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
999 |
|
|
|c 92707
|d 92707
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664BELITZHD
|7 0
|8 BOOK
|9 150312
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2019-04-04
|o 664/BELITZ,H.-D.
|p 420010178453
|r 2019-08-26
|v 1410.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup;
|y 01
|