Food chemistry

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Belitz, Hans-Dieter, 1931-1993 (Author), Grosch, Werner, 1934- (Author), Schieberle, Peter, 1951- (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Berlin ; Heidelberg : Springer, [2009]
Edition: 4th revised and extended ed.
Subjects:
ISBN: 9783540699354
Physical Description: xliv, 1070 stran : ilustrace ; 25 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01650cam a2200433 i 4500
001 92707
003 CZ ZlUTB
005 20240829163911.0
007 ta
008 140424s2009 gw a f p 001 0 eng d
020 |a 9783540699354  |q (brožováno) 
040 |a OLD012  |b cze  |d ZLD002  |e rda 
041 1 |a eng  |h ger 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Belitz, Hans-Dieter,  |d 1931-1993  |7 utb2010557706  |4 aut 
240 1 0 |a Lehrbuch der Lebensmittelchemie.  |l Anglicky 
245 1 0 |a Food chemistry /  |c H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle 
250 |a 4th revised and extended ed. 
264 1 |a Berlin ;  |a Heidelberg :  |b Springer,  |c [2009] 
264 4 |c ©2009 
300 |a xliv, 1070 stran :  |b ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z 6. německého vydání 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Grosch, Werner,  |d 1934-  |7 utb2010557707  |4 aut 
700 1 |a Schieberle, Peter,  |d 1951-  |7 utb2010557708  |4 aut 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
999 |c 92707  |d 92707 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664BELITZHD  |7 0  |8 BOOK  |9 150312  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2019-04-04  |o 664/BELITZ,H.-D.  |p 420010178453  |r 2019-08-26  |v 1410.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 01