Understanding food : principles and preparation

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Amy C. (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Australia ; Brazil ; Mexico ; Singapore ; United Kingdom ; United States : Cengage, [2019]
Edition: Sixth edition
Subjects:
ISBN: 9781337557566 1-337-55756-0
Physical Description: xxvii, 585 stran, 52 různě číslovaných stran : ilustrace (převážně barevné) ; 28 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01640cam a2200433 i 4500
001 92650
003 CZ ZlUTB
005 20240829163850.0
007 ta
008 170718s2019 at a e p 001 0 eng
020 |a 9781337557566  |q (vázáno)  |z 1-337-55756-0 
040 |a DLC  |b cze  |e rda  |c DLC  |d ZLD002 
044 |a at  |a bl  |a mx  |a si  |a xxk  |a xxu 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Brown, Amy C.  |7 utb20191029815  |4 aut 
245 1 0 |a Understanding food :  |b principles and preparation /  |c Amy C. Brown 
250 |a Sixth edition 
264 1 |a Australia ;  |a Brazil ;  |a Mexico ;  |a Singapore ;  |a United Kingdom ;  |a United States :  |b Cengage,  |c [2019] 
264 4 |c ©2019 
300 |a xxvii, 585 stran, 52 různě číslovaných stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 28 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Terminologický slovník 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
999 |c 92650  |d 92650 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664BROWNAC  |7 0  |8 BOOK  |9 150232  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2019-03-25  |l 1  |o 664/BROWN,A.C.  |p 420010178042  |r 2021-04-07  |s 2021-03-25  |v 3980.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 01