Wine science : principles and applications

"With its three previous best-selling editions, Wine Science has proven to be an extensive account of the three central tenets of wine science: grape cultivation, wine production, and wine assessment. This fourth edition presents the latest updates on current wine production methods in a framew...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jackson, Ron S. (Author)
Corporate Author: Elsevier Science (firma)
Format: eBook
Language: English
Published: Amsterdam ; Boston ; Heidelberg ; London ; New York ; Oxford ; Paris ; San Diego ; San Francisco ; Singapore ; Sydney ; Tokyo : Elsevier, AP, 2014
Edition: Fourth edition
Series: Food science and technology (Academic Press)
Subjects:
ISBN: 9780123814692
978-0-12-381468-5
Physical Description: 1 online zdroj (xvii, 960 stran, 34 nečíslovaných stran příloh) ilustrace (některé barevné), mapy

Cover

Table of contents

LEADER 03179cam a2200625 i 4500
001 91194
003 CZ ZlUTB
005 20240914105543.0
006 m o d
007 cr |n
008 140414s2014 ne abf eob 001 0 eng d
020 |a 9780123814692  |q (online ;  |q pdf) 
020 |z 978-0-12-381468-5  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)880683591  |z (OCoLC)958081840 
040 |a UKMGB  |b cze  |c UKMGB  |d OCLCO  |d OPELS  |d GZM  |d YDXCP  |d N$T  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d TEFOD  |d OCLCQ  |d OCLCA  |d U3W  |d D6H  |e rda  |d ZLD002 
044 |a ne  |a xxu  |a gw  |a xxk  |a fr  |a si  |a at  |a ja 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 634.8  |2 MRF 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 663.25  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
100 1 |a Jackson, Ron S.  |7 utb2012681167  |4 aut 
245 1 0 |a Wine science :  |b principles and applications /  |c Ronald S. Jackson 
250 |a Fourth edition 
264 1 |a Amsterdam ;  |a Boston ;  |a Heidelberg ;  |a London ;  |a New York ;  |a Oxford ;  |a Paris ;  |a San Diego ;  |a San Francisco ;  |a Singapore ;  |a Sydney ;  |a Tokyo :  |b Elsevier, AP,  |c 2014 
300 |a 1 online zdroj (xvii, 960 stran, 34 nečíslovaných stran příloh)  |b ilustrace (některé barevné), mapy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
520 |a "With its three previous best-selling editions, Wine Science has proven to be an extensive account of the three central tenets of wine science: grape cultivation, wine production, and wine assessment. This fourth edition presents the latest updates on current wine production methods in a framework that explains the use, as well as the advantages and disadvantages of alternate procedures. Ronald Jackson's wealth of experience is matched by his ability to effectively communicate, making this book ideal for those seriously interested in the science of wine as well as professionals, professors and students."--Resumé vydavatele 
533 |a Elektronická verze Elsevier 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 7 |a víno  |7 ph116687  |2 czenas 
650 0 7 |a vinohradnictví  |7 ph127107  |2 czenas 
650 0 7 |a vinařství  |7 ph116575  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba vína  |7 ph292616  |2 czenas 
650 0 9 |a wine  |2 eczenas 
650 0 9 |a viticulture  |2 eczenas 
650 0 9 |a wine making  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
710 2 |a Elsevier Science (firma)  |7 ko2002102447 
830 0 |a Food science and technology (Academic Press) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://www.sciencedirect.com/science/book/9780123814685  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
928 9 |a Academic Press 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c ELSEVIER 
999 |c 91194  |d 91194 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ