Alternatives to conventional food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Proctor, Andrew, 1953- (Editor)
Format: Book
Language: English
Published: Cambridge : Royal Society of Chemistry, [2018]
Edition: 2nd edition
Series: RSC green chemistry series
Subjects:
ISBN: 9781782625186
978-1-78262-659-6
978-1-78801-403-8
Physical Description: xviii, 509 stran : ilustrace ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01753nam a2200457 i 4500
001 91093
003 CZ ZlUTB
005 20190826013221.0
007 ta
008 181019s2018 xxka f 001 0 eng d
020 |a 9781782625186  |q (vázáno) 
020 |z 978-1-78262-659-6  |q (pdf) 
020 |a 978-1-78801-403-8  |q (epub) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 502/504  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Alternatives to conventional food processing /  |c edited by Andrew Proctor 
250 |a 2nd edition 
264 1 |a Cambridge :  |b Royal Society of Chemistry,  |c [2018] 
264 4 |c ©2018 
300 |a xviii, 509 stran :  |b ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Green chemistry series,  |x 1757-7039 ;  |v no. 53 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |x environmentální aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |x environmentální aspekty  |2 czenas 
650 0 9 |a food technology  |x environmental aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a food industry  |x environmental aspects  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Proctor, Andrew,  |d 1953-  |7 utb20181011195  |4 edt 
830 0 |a RSC green chemistry series 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201810  |b 19 
999 |c 91093  |d 91093 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664ALTERNATIVES  |7 0  |8 BOOK  |9 148557  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2018-10-19  |o 664/ALTERNATIVES  |p 420010176418  |r 2019-08-26  |v 4566.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 01