|
|
|
|
LEADER |
02067nam a2200469 a 4500 |
001 |
90975 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829163309.0 |
007 |
ta |
008 |
091106s2009 xr a f 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002009808
|
020 |
|
|
|a 9788073753368
|q (brož.)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)681490091
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.358
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Buňka, František,
|d 1978-
|7 xx0021696
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Základní principy výroby tavených sýrů =
|b Basic principles of processed cheese production : monografie /
|c František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
|
246 |
3 |
1 |
|a Basic principles of processed cheese production
|
246 |
1 |
4 |
|a Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
|
246 |
1 |
5 |
|a Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Brno :
|b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 70 s. :
|b il. (některé barev.) ;
|c 25 cm
|
490 |
1 |
|
|a Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis =
|a Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií,
|x 1803-2109 ;
|v roč. 2, č. 6, 2009
|
500 |
|
|
|a 200 výt.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Anglická resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a tavené sýry
|7 ph541617
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a processed cheese
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona,
|d 1974-
|7 mzk2006368356
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav,
|d 1948-
|7 ola2004235499
|4 aut
|
830 |
|
0 |
|a Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
998 |
|
|
|a 004026389
|
999 |
|
|
|c 90975
|d 90975
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 63BUŇKAF
|7 0
|8 BOOK
|9 148407
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2018-10-01
|l 4
|o 63/BUŇKA,F.
|p 420010176070
|r 2024-02-06
|s 2024-01-30
|v 100.00
|w 2019-08-26
|x N:dar;
|y 01
|