catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Učebná kniha uzenářství a řezn...
Description
Učebná kniha uzenářství a řeznictví
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Achrer, Josef, činný 1890
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Tábor :
OSSIS,
2014
Edition:
Vyd. 2.
Subjects:
maso
zpracování masa
masné výrobky
uzeniny
meat
meat processing
meat products
sausages
příručky
kuchařské recepty
handbooks and manuals
cookbooks
ISBN:
9788086659442
Physical Description:
161 s. ; 22 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
9788086659442
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řeznictví a uzenářství
by: Rošický, Václav, 1857-
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzenář
by: Jarník, Karel Josef
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba jemného uzenářského zboží
by: Řehák, Rudolf
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba uzenin, specialit a konserv
by: Bezděk, Jaroslav, 1903-1985
Published: (1999)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Maso : odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků
Published: (1990)
×
Loading...