|
|
|
|
LEADER |
01403nam a22003137a 4500 |
001 |
884 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231329.0 |
008 |
040830s1986 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 543.92-051
|2 v
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Pokorný, Jan,
|d 1928-2011
|7 jk01100050
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza potravin.
|n Část B,
|p Senzorická analýza [1986] /
|c Jan Pokorný, Jiří Davídek
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b SNTL,
|c 1986
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Davídek, Jiří,
|d 1932-2015
|7 jk01022109
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 1
|
999 |
|
|
|c 884
|d 884
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 S543POKORNÝJ
|7 0
|8 BOOK
|9 1105
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|o S543/POKORNÝ,J.
|p 420010085886
|r 2019-08-25
|v 4.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S543POKORNÝJ
|7 0
|8 BOOK
|9 1106
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 1
|o S543/POKORNÝ,J.
|p 420010085889
|r 2019-08-25
|v 4.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|