catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Dairy processing handbook
Description
Dairy processing handbook
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Bylund, Gösta
(Author)
Format:
Book
Language:
English
Published:
Lund :
Tetra Pak,
2015
Edition:
Revision 1
Subjects:
mlékárenský průmysl
mlékařství
zpracování mléka
výroba mléčných výrobků
dairy industry
dairying
dairy processing
dairy products making
příručky
handbooks and manuals
Physical Description:
482 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mlékárenská technologie I.
by: Buňka, František, 1978-
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mlékárenské technologie
by: Šustová, Květoslava, et al.
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Advances in dairy products
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Handbook of milk and dairy product
by: Osei, Getachew,
Published: (2017)
×
Loading...