Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
ISBN: | 9788070809471 |
Physical Description: | 168 stran : ilustrace ; 29 cm |
LEADER | 02163cam a2200481 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86430 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20240829161741.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 160927s2016 xr a e p 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002835369 | ||
020 | |a 9788070809471 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)962340962 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d ABA001 |d ZLD002 |e rda | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 641.1 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Sluková, Marcela |7 xx0139391 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Výroba potravin a nutriční hodnota / |c Marcela Sluková a kolektiv |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, |c 2016 | |
300 | |a 168 stran : |b ilustrace ; |c 29 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Na obálce nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
504 | |a Obsahuje bibliografické odkazy | ||
520 | |a Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů. | ||
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nutriční hodnota potravin |7 ph184828 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a nutritive value of foods |2 eczenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
655 | 9 | |a textbooks (higher) |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 | |
856 | 4 | 1 | |u http://vydavatelstvi.vscht.cz/katalog/publikace?uid=uid_isbn-978-80-7080-947-1 |y Online verze |4 N |
910 | |a ZLD002 | ||
992 | |a BK |b SK | ||
998 | |a 007170407 | ||
999 | |c 86430 |d 86430 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 S641SLUKOVÁM |7 0 |8 BOOK |9 141303 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2016-12-22 |l 4 |m 2 |o S641/SLUKOVÁ,M. |p 420010168240 |r 2024-11-22 |s 2024-06-10 |v 200.00 |w 2019-08-26 |x N:nákup; |y 04 |