Výroba potravin a nutriční hodnota

Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sluková, Marcela (Author)
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
Edition: Vydání první
Subjects:
ISBN: 9788070809471
Physical Description: 168 stran : ilustrace ; 29 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Item Description: Na obálce nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Bibliography: Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN: 9788070809471