Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
ISBN: | 9788070809471 |
Physical Description: | 168 stran : ilustrace ; 29 cm |
Summary: | Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů. |
---|---|
Item Description: | Na obálce nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Bibliography: | Obsahuje bibliografické odkazy |
ISBN: | 9788070809471 |