|
|
|
|
LEADER |
01949cam a2200493 i 4500 |
001 |
85748 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829161620.0 |
007 |
ta |
008 |
160719s2016 xr a e p 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002813189
|
020 |
|
|
|a 9788070809570
|q (brožováno)
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d ZLD002
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 579.083
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.4
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Demnerová, Kateřina,
|d 1947-
|7 jn20000400453
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin /
|c Kateřina Demnerová a kolektiv
|
250 |
|
|
|a Vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 122 stran :
|b ilustrace ;
|c 30 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikrobiologická analýza
|7 ph437934
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikrobiologická kontrola
|7 ph122846
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microbiological analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microbiological control
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|7 kn20010710384
|4 pbl
|
856 |
4 |
1 |
|u http://vydavatelstvi.vscht.cz/katalog/publikace?uid=uid_isbn-978-80-7080-957-0
|y Online verze
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
998 |
|
|
|a 007109851
|
999 |
|
|
|c 85748
|d 85748
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S57DEMNEROVÁK
|7 0
|8 BOOK
|9 140044
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2016-09-01
|l 1
|o S57/DEMNEROVÁ,K.
|p 420010166980
|r 2024-11-29
|s 2024-11-01
|v 297.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup;
|y 04
|