Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Grada, 2015
Edition1. vyd.
Subjects
ISBN9788024752143
Physical Description255 s. : il. ; 21 cm

Cover

More Information
Summary:Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Bibliography:Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:9788024752143
Physical Description:255 s. : il. ; 21 cm