|
|
|
|
LEADER |
02016ntm a2200493 i 4500 |
001 |
83843 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830160047.0 |
007 |
ta |
008 |
160126s2015 xr a f m 000 0 cze d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.336
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 577.122
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.5)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula,
|d 1984-
|7 jo2011668149
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů =
|b The importance of proteolysis during cheese ripening : habilitační práce /
|c autor: Vendula Pachlová
|
246 |
3 |
1 |
|a Importance of proteolysis during cheese ripening
|
264 |
|
1 |
|a Ve Zlíně :
|b Univerzita Tomáše Bati,
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 65 stran, 103 nečíslovaných stran příloh :
|b ilustrace ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Habilitation thesis
|
502 |
|
|
|a Habilitační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2015
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
|
546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a zrání sýrů
|7 ph670423
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a proteolýza
|7 ph124661
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese ripening
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a proteolysis
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a habilitační práce
|7 fd185153
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a habilitation theses
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 pbl
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Habilitační práce
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|d 1
|
999 |
|
|
|c 83843
|d 83843
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KPACHLOVÁV
|7 0
|8 MANUS
|9 137712
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2016-01-26
|l 1
|o K/PACHLOVÁ,V.
|p 420010164857
|r 2019-08-26
|v 100.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk;
|y 12
|