Domácí sýry
Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Brno :
CPress,
2015
|
Edition: | 1. vydání |
Subjects: | |
ISBN: | 9788026401988 |
Physical Description: | 143 stran : barevné ilustrace ; 23 cm |
Summary: | Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni. Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. |
---|---|
Item Description: | Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční Obsahuje rejstřík |
ISBN: | 9788026401988 |