Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů = Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production : disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagyová, Gabriela (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Series: Doctoral thesis
Subjects:
Physical Description: 111 stran : ilustrace ; 25 cm

Cover

LEADER 02467ntm a2200529 i 4500
001 83633
003 CZ ZlUTB
005 20240830160027.0
007 ta
008 160111s2014 xr a f m 000 0 cze d
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 544.773.42  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
100 1 |a Nagyová, Gabriela  |7 jo2015857506  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů =  |b Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production : disertační práce /  |c autor Gabriela Nagyová; školitel František Buňka 
246 3 1 |a Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2014 
300 |a 111 stran :  |b ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Doctoral thesis 
500 |a "Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin" 
502 |a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2014 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrokoloidy  |7 ph860009  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a hydrocolloids  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Buňka, František,  |d 1978-  |7 xx0021696  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
856 4 1 |u http://hdl.handle.net/10563/30797  |y Online verze 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Disertační práce 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |c vs 
999 |c 83633  |d 83633 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KNAGYOVÁG  |7 0  |8 MANUS  |9 137392  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2016-01-11  |i 67160  |o K/NAGYOVÁ,G.  |p 420010159394  |r 2019-08-26  |v 100.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |x 20100831  |y 12