Marketing : přístup k marketingovému řízení

Kniha se zabývá marketingovým řízením z procesního hlediska, zdůrazňuje přístup ke strategickému marketingovému řízení a strategická východiska. Řeší otázky marketingového prostředí, uvádí vybrané metody marketingové situační analýzy a analýzu spotřebních trhů. Publikace provází cíleným marketingem...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Paulovčáková, Lucie (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Univerzita Jana Amose Komenského, 2015
Edition: Vydání I.
Subjects:
ISBN: 9788074521171
Physical Description: 288 stran : ilustrace ; 24 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Kniha se zabývá marketingovým řízením z procesního hlediska, zdůrazňuje přístup ke strategickému marketingovému řízení a strategická východiska. Řeší otázky marketingového prostředí, uvádí vybrané metody marketingové situační analýzy a analýzu spotřebních trhů. Publikace provází cíleným marketingem a pojednává jednotlivé nástroje marketingového mixu s důrazem na integrovanou marketingovou komunikaci a nové trendy v ní. Marketing je v publikaci rozebírán z taktického i strategického hlediska, obsahuje moderní a aktuální poznatky včetně řady příkladů a užitečných kontrolních seznamů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Publikace nabízí vstup do problematiky marketingu, ukazuje jeho provázanost s managementem v organizaci a význam marketingového výzkumu.
Bibliography: Obsahuje bibliografie
ISBN: 9788074521171