catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • ČSN 56 0116 (560116) Metody zk...
  • Holdings

ČSN 56 0116 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 1974
Subjects:
pečivo
analýza potravin
chemická analýza
fyzikální vlastnosti potravin
bakery products
food analysis
chemical analysis
food physics
normy
standards
Physical Description: 38 stran ; 30 cm

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Status Description Location Call Number
Status
Long term loan – Due : 22.12.2025  Recall This
Description

Location
FT Call Number ČSN 56 0116

Status Description Location Call Number
Long term loan - Due : 22.12.2025  Recall This FT ČSN 56 0116
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • ČSN 56 0116-1 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
    Published: (1995)
  • ČSN 56 0116-3 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
    Published: (1995)
  • ČSN 56 0116-6 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
    Published: (1995)
  • ČSN 56 0116-9 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
    Published: (1995)
  • ČSN 56 0116-5 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného
    Published: (1994)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...