Conventional and advanced food processing technologies

"This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food process...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Wiley Online Library (online služba)
Other Authors: Bhattacharya, Suvendu (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester : Wiley Blackwell, 2015
Subjects:
ISBN: 9781118406281
978-1-118-40631-1
978-1-118-40632-8
9781322110349
978-1-118-40630-4
Physical Description: 1 online zdroj (xxvii, 712 stran, 12 nečíslovaných stran příloh) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02650cam a2200577 i 4500
001 80860
003 CZ ZlUTB
005 20240911220559.0
006 m o d
007 cr |n
008 140527s2015 xxkaf fob 001 0 eng
020 |a 9781118406281  |q (online) 
020 |a 978-1-118-40631-1  |q (ebook) 
020 |a 978-1-118-40632-8 
020 |a 9781322110349  |q (MyiLibrary) 
020 |z 978-1-118-40630-4 
020 |z 978-1-118-40632-8  |q (vázáno) 
024 7 |a 10.1002/9781118406281  |2 doi 
035 |a (OCoLC)880672250  |z (OCoLC)891396848 
040 |a DLC  |b cze  |e rda  |c DLC  |d YDX  |d N$T  |d IDEBK  |d OCLCF  |d YDXCP  |d DG1  |d CDX  |d COO  |d E7B  |d OCLCQ  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a Conventional and advanced food processing technologies /  |c edited by Suvendu Bhattacharya 
264 1 |a Chichester :  |b Wiley Blackwell,  |c 2015 
300 |a 1 online zdroj (xxvii, 712 stran, 12 nečíslovaných stran příloh) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
520 |a "This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food processing"--Resumé vydavatele 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická verze Wiley online library 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food industry and trade  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
655 0 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
710 2 |a Wiley Online Library (online služba)  |7 ntk20181006840 
700 1 |a Bhattacharya, Suvendu  |4 edt 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118406281  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 80860  |d 80860 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ