Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů = Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagyová, Gabriela (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Thesis advisor)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Series: Doctoral thesis summary
Subjects:
ISBN: 9788074544392
Physical Description: 42 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02610cam a2200589 a 4500
001 79654
003 CZ ZlUTB
005 20190826010838.0
007 ta
008 150129s2014 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002639071 
020 |a 9788074544392  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)904579224 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 544.773.42  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Nagyová, Gabriela  |7 jo2015857506  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů =  |b Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production : teze disertační práce /  |c autor Gabriela Nagyová; školitel František Buňka 
246 3 1 |a Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2014 
300 |a 42 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Doctoral thesis summary 
500 |a "Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin" 
500 |a 30 výt. 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2014 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrokoloidy  |7 ph860009  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a hydrocolloids  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
700 1 |a Buňka, František,  |d 1978-  |7 xx0021696  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201507  |b 19 
901 |f [1. vyd.]  |o 20150209 
998 |a 006527016 
999 |c 79654  |d 79654 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KNAGYOVÁG  |7 0  |8 MANUS  |9 134401  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2015-07-08  |o K/NAGYOVÁ,G.  |p 420010159362  |r 2019-08-26  |v 50.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |x 20100430  |y 01