Nanotechnologies in food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Chaudhry, Qasim., Castle, L., Watkins, Richard, Dr.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : RSC Pub., ©2010.
Series: RSC nanoscience & nanotechnology ; 14.
Subjects:
ISBN: 9781847559883
9781621981596
9780854041695
Physical Description: 1 online zdroj (xiii, 229 pages) : illustrations.

Cover

Table of contents

LEADER 01909cam a2200445 a 4500
001 79501
003 CZ ZlUTB
005 20240911215233.0
006 m o d
007 cr |n
008 100719s2010 enka sb 001 0 eng d
020 |a 9781847559883  |q (ebook) 
020 |a 9781621981596  |q (ebook) 
020 |z 9780854041695 
035 |a (OCoLC)823728360 
040 |a E7B  |b eng  |e pn  |c E7B  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d KNOVL  |d COO  |d DEBSZ  |d ORU  |d KNOVL  |d OCLCQ  |d KNOVL  |d YDXCP 
245 0 0 |a Nanotechnologies in food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Qasim Chaudhry, Laurence Castle and Richard Watkins. 
260 |a Cambridge :  |b RSC Pub.,  |c ©2010. 
300 |a 1 online zdroj (xiii, 229 pages) :  |b illustrations. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a RSC nanoscience & nanotechnology,  |x 1757-7136 ;  |v 14 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Composition  |x Technological innovations. 
650 0 |a Food  |x Packaging  |x Technological innovations. 
650 0 |a Nanotechnology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Chaudhry, Qasim. 
700 1 |a Castle, L. 
700 1 |a Watkins, Richard,  |c Dr. 
776 0 8 |i Print version:  |t Nanotechnologies in food.  |d Cambridge : RSC Pub., ©2010  |w (DLC) 2010281243 
830 0 |a RSC nanoscience & nanotechnology ;  |v 14.  |x 1757-7136 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpNF000004/nanotechnologies_in_food  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79501  |d 79501 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ