The science of ice cream

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Clarke, Chris, 1968-
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : RSC Publishing, 2012.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781621981527
9781849731270
Physical Description: 1 online zdroj (xx, 213 pages) : illustrations

Cover

Table of contents

LEADER 01689cam a2200409 a 4500
001 79492
003 CZ ZlUTB
005 20240911215225.0
006 m o d
007 cr |n
008 121005s2012 enka sb 001 0 eng d
020 |a 9781621981527  |q (ebook) 
020 |z 9781849731270 
035 |a (OCoLC)812012698 
040 |a KNOVL  |b eng  |e pn  |c KNOVL  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d YDXCP 
100 1 |a Clarke, Chris,  |d 1968- 
245 1 4 |a The science of ice cream  |h [elektronický zdroj] /  |c Chris Clarke. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Cambridge :  |b RSC Publishing,  |c 2012. 
300 |a 1 online zdroj (xx, 213 pages) :  |b illustrations 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Previous edition: 2004. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Ice cream, ices, etc. 
650 0 |a Ice cream, ices, etc.  |x Composition. 
650 0 |a Ice cream, ices, etc.  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 0 8 |i Print version:  |a Clarke, Chris, 1968-  |t Science of ice cream.  |b 2nd ed.  |d Cambridge : RSC Publishing, 2012  |z 9781849731270  |w (OCoLC)796255739 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpSICE0011/science_of_ice_cream_2nd_edition  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79492  |d 79492 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ